Силен човек от Продължаваме промяната обяви дали е възможно да се

...
Силен човек от Продължаваме промяната обяви дали е възможно да се
Коментари Харесай

Гюров, ПП: ИТН от самото начало не даваше сериозни заявки за разговорите

Силен човек от " Продължаваме промяната " разгласи дали е допустимо да се сформира кабинет.

Преговори вървят от предходната седмица. В момента възможностите за кабинет не наподобява да са изключително огромни за осъществяване на мандата, след изтеглянето на Има Такъв Народ. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Има Такъв Народ през цялото време не даваше съществени поръчки за диалозите. От наша страна не е имало високо равнище на доверие към тях, само че бяхме подготвени да създадем, това което е допустимо за реализирането на държавно управление към една сериозна стратегия. Прави усещане, че сега, в който става дума за разпределение на средства или правосъдна промяна, Има Такъв Народ синхронизират дейностите си с опозицията “, уточни той, написа novini.bg.

„ Ние от Политическа партия най-добре отговаряме с дейностите си. Кирил Петков направи, това което нито един политически водач до момента не бе правил – отстъпи крачка настрана, с цел да вървим напред. В сегашната обстановка това не е най-хубавият вид за страната “, счита Гюров.

„ Не сме говорили за лични назначения в последващо държавно управление. Опитахме се да се обединим към една управническа стратегия и по-късно да приказваме за лични назначения “, увери политикът.

Във връзка с двата разновидността за дейности оттук-нататък, които строят пред Българска социалистическа партия, Андрей Гюров съобщи: „ Доколкото съм наблюдавал политическите диалози, Българска социалистическа партия разискват дали ще има поддръжка от самостоятелни депутати, а другият вид за по-скорошно връщане на мандата. Отговорността е на Българска социалистическа партия и на президента, с цел да придвижат рулетката. Ние имаме подготвеност за диалози за състав на държавното управление. Виждаме обаче, че в този парламент няма реформаторско болшинство от 121 души, което да може да взима самостоятелни решения “, посочи ръководителят на ПГ на Политическа партия.

„ Работихме интензивно в петък, с цел да се избере нов ръководител на КЕВР. Това би било отговорно решение “, счита той.

„ Има Такъв Народ избира да отдръпна поддръжка за разнообразни законодателни ограничения по измислени аргументи. Работата в последните месеци докара до срив на доверието сред обособените съдружни сътрудници. Затова избрахме няколко знакови дейности, които да покажат, че Има Такъв Народ са подготвени да поддържат правосъдната промяна. Ние в никакъв случай не сме разглеждали институциите, като бухалка. Има една неработеща институция – Прокуратурата – това е очевидно за българските жители. Първата стъпка в тази посока бе изборът на нов началник на КПКОНПИ. В Народно събрание няма 2/3 болшинство, което да подсигурява, че правосъдната промяна ще се случи. Нашият приоритет е битката с корупцията “, акцентира той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР